One thought on “Roberta Kitsch? & Coffee!

  1. Dag Gorik,

    Hoe leuk is het om ’s morgens wakker te worden en dan door al dit sterk werk te kunnen bladeren……..! Hierdoor zijn we op je site terechtgekomen. En er viel heel wat te ontdekken. Werk van jou dat we nog nooit zagen. Puur genieten! Dank u wel hiervoor. You make my day!

    (Even terzijde: vorig weekend hebben we al onze dia’s overgezet naar een dvd. En daar vonden we enkele beelden van Paul terug. We sturen ze in een volgende mail graag door. Mooie herinneringen….. En nu ontdekten we ook de link van ‘fazant eten’ met een Lindemans (en Hilde natuurlijk). Paul at het ook graag en ook met hem was dit het jaarlijkse menu tijdens de herfst (zie dia Fazant met pluimen in zijn gat..) Geniet ervan!)

    Hartelijke groeten, Karl en Mieke

    >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s